Welkom bij X6 Sports! Gratis verzending vanaf Euro 50,-

Beste sporters, atleten besef dat je een verschil kunt maken!

Het milieu en liefdadigheid zijn dingen die veel mensen voor lief nemen. Echter, onze community Sport, Design, Fashion, Lifestyle moet beseffen dat we een verschil kunnen maken!

We delen allemaal dezelfde liefde voor de natuur, oceaan, zee en stranden. Dat ze schoon zijn moet vanzelfsprekend zijn. Het is van groot belang voor ons allemaal! Iedereen die reist komt op een dag in landen die minder fortuinlijk zijn dan wij en ontmoet mensen die getroffen zijn door natuurrampen. Er zijn vele organisaties, groepen en individuen die doen wat ze kunnen om te helpen, en wij denken dat het belangrijk is dat we weten wie die groepen zijn.

Hieronder  staat een lijst van links naar enkele van deze groepen die proberen om een verschil te maken. Bezoek en bekijk deze links, lees over de problemen en de doelstelling van deze organisaties, het helpt je bewust te worden en kennis te vergaren over de verschillende problemen in de wereld, en dat is een 1e stap in de goede richting!

Surfrider Foundation

Non-profit-, milieu-organisatie die werkt aan de bescherming van onze oceanen, zeeen, golven en stranden.

SurfAid International

Non-profit humanitaire hulporganisatie, die de gezondheid van mensen in afgelegen gebieden verbetert door ze in contact te brengen met surfen.

Surfers tegen afvalwater (SAS)

SAS campagne voor schoon, veilig recreatief water, vrij van riolering afvalwater, giftige chemicaliën, nucleair -en maritiem afval.

Save de Waves Coalition

Werkt voor het wereldwijde behoud van surfspots met de nadruk op het onderwijzen van het publiek over de hoge sociale en economische waardes.

SurfAid International

Een fondsenwervend initiatief om de mensen van de Mentawai-eilanden te ondersteunen via georganiseerde surf charters in hun gebied.

Greenpeace Defending Our Oceans

Greenpeace is toegewijd aan het verdedigen van de gezondheid van de wereldzeeën en de planten, dieren en mensen die van hen afhankelijk zijn.

Oceana Oceana

de grootste internationale groep die zich toelegt op  100% bescherming en herstel van alle oceanen.

Reef Check

Internationale Non-profit organisatie gericht op de bescherming en herstel van riffen wereldwijd, en aan het behoud van twee ecosystemen: tropische koraalriffen en Californië rotsachtige riffen.

Surfers voor Cetaceans

Roept surfers wereldwijd op om te strijden voor het behoud, bescherming en ondersteuning van walvissen en dolfijnen en andere zeedieren, protesteert tegen de walvisvangst en het doden van bedreigde diersoorten, en de vervuiling door maritiem afval.

Save Japan Dolphins

Brengt de dolfijnenslacht onder internationale media-aandacht. Een van de belangrijkste redenen dat het doden doorgaat is dat heel weinig mensen – in Japan en over de hele wereld – niet weten dat het gebeurt. Wereldwijde blootstelling van de slachting is de sleutel tot het stoppen ervan.

Kelly Slater Foundation

Opgericht in 2007 door negen keer Wereld Kampioen Surfing, Kelly Slater, de stichting heeft als missie om geld in te zamelen voor sociale en milieubewuste goede doelen.

Climate Positive

Non profit organisatie die werkt aan het reduceren van de globale opwarming van de aarde! Klimaat Positief werkt met bedrijven om in huishoudens echte langetermijn oplossingen te kunnen implementeren.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.